Meteoroloji'den uyarı geldi: Birçok ilde yağış bekleniyor

Meteoroloji'nin yaptığı son tahminlerde birçok il için yağış uyarısı yer aldı. Son değerlendirmelere göre Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde yer yer kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan yarından itibaren Ankara'da da yerel sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Batı Karadeniz’in iç kesimleri ve Sinop çevrelerinin, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı illeri ile Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji'den uyarı geldi: Birçok ilde yağış bekleniyor

Hava sıcaklığının Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde yer yer mevsim normallerinin (2-4 derece) üzerinde seyredeceği, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den uyarı geldi: Birçok ilde yağış bekleniyor - Resim : 2

Rüzgarın Genellikle kuzeyli, Doğu Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneyi ve Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den uyarı geldi: Birçok ilde yağış bekleniyor - Resim : 3

ANKARA İÇİN YAĞIŞ UYARISI

Ankara’da hava durumunun parçalı ve az bulutlu, kuzey çevreleri bu akşam ve yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra yer yer çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Meteoroloji'den uyarı geldi: Birçok ilde yağış bekleniyor ile ilgili etiketler Meteoroloji hava durumu Yağış Uyarı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.