Meteorolojiden kritik uyarı: Yoğun kar yağışı geliyor!

Geçtiğimiz aylarda son 10 yılın en şiddetli kar yağışını yaşayan Denizli’de, yarın sabah saatlerinden itibaren yeni bir yoğun kar yağışının beklendiğini kaydedildi. Burdur ve çevre iller için de yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı.

AFAD Denizli İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “2 Mart saat 08.00’den 3 Mart gece saat 03.00’e kadar ilimizde beklenen kar yağışının metrekareye 21-50 kilogram, 300 metre üzeri rakımlarda kuvvetli 10-20 santimetre ve yoğun kar yağışı olarak 21 santimetre şeklinde olması beklendiğinden sel, su baskını, yükseklerde tipi, buzlanma ve don olayına karşı dikkatli olunmalıdır” denildi.

BURDUR VE ÇEVRE İLLERE YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi Burdur için sarı uyarıda bulundu. Yapılan yazılı açıklamada 10 ile 20 santimetre aralığında kar yağışının beklendiğini belirtildi.

Yapılan açıklamanın devamında, “Çarşamba sabah saatlerinden itibaren Burdur, Isparta, Afyonkarahisar çevreleri ile Konya'nın kuzey ve batısında beklenen kar yağışlarının ve yer yer yoğun kar yağışı (21 santimetre üzeri) şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek tipi şeklinde yağış, buzlanma ve don olayı ile birlikte ulaşıma aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri yer aldı.

Meteorolojiden kritik uyarı: Yoğun kar yağışı geliyor! ile ilgili etiketler Meteoroloji Denizli Burdur kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.