Meteoroloji'den karla karışık yağmur uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde yer alan verilere göre, bugün, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta çevrelerinin yağışlı geçmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, yağışların; kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması tahmin edildiği bildirildi.

Meteoroloji'den karla karışık yağmur uyarısı!

Rüzgarın güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvete; Marmara ile Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) şeklinde esmesi tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den karla karışık yağmur uyarısı! - Resim : 2

Meteoroloji'den karla karışık yağmur uyarısı! - Resim : 3

Meteoroloji'den karla karışık yağmur uyarısı! - Resim : 4

Meteoroloji'den karla karışık yağmur uyarısı! ile ilgili etiketler Meteoroloji Marmara Yağmur Meteoroloji Genel Müdürlüğü karla karışık yağmur
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.