Meteoroloji'den İzmir, Aydın ve Burdur’a kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; İzmir, Aydın ve Burdur illeri için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Yetkililer vatandaşlardan tedbirli olmalarını istedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden yapılan son değerlendirmelere göre 30 Aralık 2021 Perşembe günü; İzmir ve Aydın'da bugün akşam saatlerinden yarın (30.12.2021 Perşembe) öğle saatlerine kadar İzmir ve Aydın çevrelerinde kuvvetli (20-50 kg/m2) batı ilçelerinde yer yer çok kuvvetli (50-75 kg/m2) sağanak yağış bekleniyor.

Bu iki şehirde sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Meteoroloji'den İzmir, Aydın ve Burdur’a kuvvetli yağış uyarısı

Diğer yandan sabah saatlerinden itibaren Burdur’da kuvvetli (21-50 kg/m2), güney ilçelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) sağanak yağış bekleniyor. Yağışların 1300 metre rakım üzeri yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Cuma günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışların oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, su baskını, sel gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji'den İzmir, Aydın ve Burdur’a kuvvetli yağış uyarısı - Resim : 2

Meteoroloji'den İzmir, Aydın ve Burdur’a kuvvetli yağış uyarısı ile ilgili etiketler Meteoroloji hava durumu İzmir Aydın Burdur kuvvetli yağış
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.