Meteoroloji'den İstanbul'a sarı kodlu uyarı: Yarın lodosa dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da yarın meydana gelmesi beklenen lodos için sarı kodlu yarı yaptı. Yapılan açıklamada vatandaşların dikkatli olması yönünde uyarı yaparken, Marmara Bölgesi için ayrı bir uyarı yer aldı.

Meteoroloji, İstanbul'a sarı kod ile lodos uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yarın için yapılan uyarıda, "Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli (40-50 km/saat) ve zaman zaman kısa süreli fırtına (60-75 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Meteoroloji Marmara Bölgesi içinde ayrı bir uyarıda bulundu.

Bu uyarıda ise, "Rüzgarın yarın Marmara Bölgesi'nde, güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) ve zaman zaman kısa süreli fırtına (60-75 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" bilgisi yer aldı.

Meteoroloji'den İstanbul'a sarı kodlu uyarı: Yarın lodosa dikkat! ile ilgili etiketler İstanbul Uyarı Meteoroloji lodos sarı kod
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.