Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı! O tarihe dikkat

İstanbul ve Marmara bölgesi de dahil olmak üzere yurdun pek çok yanında etkili olan sıcak hava dalgası geri dönüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için tarih vererek uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Marmara Bölgesi için kritik bir uyarıda bulundu.

Son yapılan değerlendirmelere göre, Marmara Bölgesi 19 Temmuz Çarşamba günü öğle saatlerinden itibaren yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına girecek.

Sıcak hava dalgası sonrası sıcaklıklar mevsim normallerinin 3-8 derece üzerine çıkacak.

SAAT 10.00 İLE 16.00 ARASI DİKKAT

Yüksek sıcaklık nedeniyle 11.00 ile 16.00 saatleri arasında, yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olanların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı! O tarihe dikkat ile ilgili etiketler Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sıcak Uyarı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.