Meteoroloji'den 4 ile kar uyarısı! Yoğun yağacak..

Meteoroloji'den son dakika açıklamasına göre, Rize, Artvin, Giresun ve Trabzon'da, yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağmur, iç ve yüksek kesimlerde ise yoğun kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'de görülecek yağışların, Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun'un doğu (Keşap, Espiye, Tirebolu, Görele, Eynesil, Çanakçı, Doğankent ve Güce) ve Trabzon'un batı ilçelerinde (Beşikdüzü, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Şalpazarı ve Tonya) kuvvetli yağmur, iç ve yüksek kesimlerde ise yoğun kar (20 santimetre üzeri) şeklinde olacak.

Vatandaşların ve yetkililerin, söz konusu bölgedeki illerde meydana gelmesi beklenen kar yağışı nedeniyle ani sel, tipi, su baskını, kuvvetli rüzgar, buzlanma, don ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji'den 4 ile kar uyarısı! Yoğun yağacak..YURT GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Haftanın son gününde kuzey bölgelere yağış geliyor. Marmara bölgesinin tamamı ve  Karadeniz'in kıyı kesimleri sağanak yağışlı bir pazar günü yaşayacak. Sağanak yağış Marmara Bölgesinde pazartesi gününe ise kalmıyor.

Yağış yeni haftanın ilk gününde orta ve doğu Karadeniz’de devam edecek. Doğu Anadolu’da Hakkâri dolaylarında kar şeklinde yağış yere inecek. Sıcaklıklar cumartesi yükseldi ancak pazar itibariyle tekrar orta ve kuzey bölgelerde 3-4 derecelik kayıp yaşıyor.

Sıcaklığı düşürecek olan rüzgâr da Marmara’nın Karadeniz kıyılarıyla Batı Karadeniz’de kuvvetli esiyor. Kıyılarımızın kalanındaysa rüzgâr çoğunlukla orta kuvvette.

 

Meteoroloji'den 4 ile kar uyarısı! Yoğun yağacak.. ile ilgili etiketler Meteoroloji Marmara Bölgesi Karadeniz Marmara Sağanak Yağış yoğun kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu Melek Mosso konserinde dans etti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu, Melek Mosso şarkı söylerken dans etti.