Meteoroloji'den 33 kent için sarı ve turuncu alarm! Pazartesi için kar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji yarın için 33 kentte yeniden kar, sağanak, fırtına uyarısında bulundu. İşte yarın için beklenen hava durumu...

Tüm yurdu etkisi altına alan Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası, sağanak, kar ve fırtına şeklinde sürüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni bir uyarı yaptı. Sağanak, kar, fırtına, sel için ise 33 kent ile ilgili detayları paylaştı.

33 KENT İÇİN SARI VE TURUNCU ALARM

Meteoroloji kar ve sağanak için 33 kentte sarı ve turuncu alarm uyarısında bulundu:

Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Bursa, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Mersin, Kars, Kastamonu, Kocaeli, Malatya, Mardin, Muş, Rize, Sakarya, Siirt, Tunceli, Şanlıurfa, Zonguldak, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Yalova, Karabük, Düzce

Meteoroloji'den 33 kent için sarı ve turuncu alarm! Pazartesi için kar ve fırtına uyarısı

YARIN İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul Valisi Davut Gül, şiddetli fırtına ile ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Beklentimiz ilerleyen saatler yağışın azalması. Vatandaşlarımızdan ricam su basan yerlerde yaşamamaları. Hepimize büyük geçmiş olsun.

Akşam 21.00-22.00'ye kadar şiddetli şekilde devam edeceğini Meteoroloji söylüyor. Bundan sonra da etkisini azaltarak devam edecek. Bizim beklentimiz saat 22.00'ye kadar vatandaşlarımızın duyarlı bir şekilde devam etmesini istiyorum.

ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Zonguldak Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, “Zonguldak il genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelde 20 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

 

Meteoroloji'den 33 kent için sarı ve turuncu alarm! Pazartesi için kar ve fırtına uyarısı ile ilgili etiketler Meteoroloji hava durumu Uyarı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.