Meteoroloji uyarmıştı! Şiddetli poyraz Marmara'da etkisini göstermeye başladı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıların ardından Marmara Denizi'nde poyraz etkisini göstermeye başladı. Fırtınanın etkisini göstermeye başlamasıyla denizde bulunan çok sayıda şilep ve tanker Tekirdağ kıyılarına demirledi. Balıkçı tekneleri ise fırtınadan korunabilmek için Süleyman paşa balıkçı barınağına döndü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarılardan sonra Marmara Denizi'nde sabah saatlerinde beklenen poyraz etkisini göstermeye başladı. Poyraz fırtınasının etkisini göstermeye başlaması ile denizde bulunan çok sayıda şilep ve tanker Tekirdağ kıyılarına demirlerken, küçük balık tekneleri ise Süleymanpaşa balıkçı barınağına döndü.   

BALIKÇILAR DENİZE AÇILMAK İÇİN FIRTINANIN DİNMESİNİ BEKLİYOR

 Şiddetli dalgalar kıyıları dövmeye devam ederken, poyraz fırtınası ile birlikte şehirde soğuk hava etkili oluyor. Balıkçılar da denize açılıp balık avlamak için fırtınanın dinmesini bekliyor. Marmara Denizi'ndeki poyraz etkisini sürdürüyor.

Meteoroloji uyarmıştı! Şiddetli poyraz Marmara'da etkisini göstermeye başladı! ile ilgili etiketler Tekirdağ Fırtına poyraz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.