Meteoroloji uyardı, tedbirler alındı! Çanakkale'de 2 tekerlekli araçların trafiğe çıkması yasaklandı...

Son dakika haberi geldi. Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklama ile kent genelinde etkili olması beklenen kuvvetli yağış sebebi ile 2 tekerlekli araçlara yasak geldi. İşte, tedbirin uygulanacağı o günler...

Çanakkale'yi etkisi altına alması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle iki tekerlekli araçların trafiğe çıkmasının yasaklandığı bildirildi. 

Çanakkale'de beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet, skuter, elektrikli skuter ve motokuryelerin trafiğe çıkması tedbiren yasaklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, meteorolojik değerlendirmelere göre, il genelinde gök gürültülü kuvvetli yağış beklendiği belirtildi.

Açıklamada, bu nedenle 7 Ocak Pazar saat 03.00 ile 8 Ocak Pazartesi 09.00 saatleri arasında motosiklet, skuter, elektrikli skuter ve motokuryelerin trafiğe çıkmasının tedbiren yasaklandığı duyuruldu.

Meteoroloji uyardı, tedbirler alındı! Çanakkale'de 2 tekerlekli araçların trafiğe çıkması yasaklandı... ile ilgili etiketler Meteoroloji Çanakkale
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.