Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar artıyor!

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin tamamı güneşli havanın etkisi altına girecek. Sıcaklıklar artmaya devam ederek mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyretmeyi sürdürecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, kuzey kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının iç ve kuzeybatı kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 34°C
Parçalı ve az bulutlu

ANKARA °C, 35°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 35°C
Az bulutlu ve açık

ANTALYA °C, 33°C
Az bulutlu ve açık

ZONGULDAK °C, 32°C
Parçalı ve az bulutlu

TRABZON °C, 27°C
Parçalı, iç kesimleri yer yer çok bulutlu

ERZURUM °C, 30°C
Parçalı bulutlu

DİYARBAKIR °C, 41°C
Az bulutlu ve açık

Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar artıyor! ile ilgili etiketler hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü Yağmur sıcak hava sıcaklık
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.