Meteoroloji sarı kodla uyarmıştı! İstanbul'da şiddetli yağış: Cadde ve sokaklar göle döndü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için sarı kodla kuvvetli yağış uyarısı yapmıştı. Uyarıların ardından İstanbul'da beklenen şiddetli yağışlar etkili olmaya başladı. Büyükçekmece'de şiddetli yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle dönerken bölgedeki esnaf dükkanına yağmur suları girmemesi için seferber oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul'da kuvvetli sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. Büyükçekmece'de Muratceşme, Mimarsinan ve Sinanoba Mahalleleri'nde sağanak yağış ile birlikte yollar göle döndü.

Meteoroloji sarı kodla uyarmıştı! İstanbul'da şiddetli yağış: Cadde ve sokaklar göle döndü

ŞİDDETLİ YAĞIŞ ESNAFI HAREKETE GEÇİRDİ!

Bazı kavşaklarda araçlar geçmekte zorlanırken, bölgedeki esnaf dükkanına yağmur suları girmemesi için seferber oldu. Bazı esnafların yağmur sularını kovalarla tahliye etmeye çalıştığı görüldü.

Meteoroloji sarı kodla uyarmıştı! İstanbul'da şiddetli yağış: Cadde ve sokaklar göle döndü - Resim : 2

 

Meteoroloji sarı kodla uyarmıştı! İstanbul'da şiddetli yağış: Cadde ve sokaklar göle döndü ile ilgili etiketler Yağmur Büyükçekmece
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.