Meteoroloji açıkladı! Yeni haftada sıcaklıklar düşecek, kar geri geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün paylaştığı haftalık hava durumu tahminlerine göre yeni haftada sıcaklıklar 10 derece birden düşecek. Bazı bölgelerde ise kar yağışı gözlemlenecek. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), gelecek haftanın hava tahmin raporlarını paylaştı. Önümüzdeki hafta başından itibaren hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek, yurt geneli yağışlı havanın etkisi altında olacak. İç Anadolu bölgesinin iç kesimleri ile Doğu Anadolu bölgesinde ise kar yağışının görülmesi de bekleniyor.

Ayın son haftasında yağışlı havanın yurt genelinde etkili olması bekleniyor. Sıcaklıkların da hissedilir derecede azalması tahmin ediliyor.

Çarşamba gününden itibaren sıcaklığın eksilere düşmesi beklenen iç bölgelerde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Doğu Anadolu'nun kuzeyinde de yağışların aralıklarla kar şeklinde olması bekleniyor.

ANKARA'YA KAR GELİYOR!

Üç büyük kentte de hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta hissedilir derecede azalması bekleniyor. İstanbul ve İzmir'de yağışların yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
Başkent Ankara'da ise hava sıcaklığının eksi 4'e kadar düşmesi bekleniyor. Kentte çarşamba günü kar yağışı etkili olacak.

İŞTE HAFTALIK HAVA DURUMU

Meteoroloji açıkladı! Yeni haftada sıcaklıklar düşecek, kar geri geliyor

Meteoroloji açıkladı! Yeni haftada sıcaklıklar düşecek, kar geri geliyor - Resim : 2

Meteoroloji açıkladı! Yeni haftada sıcaklıklar düşecek, kar geri geliyor - Resim : 3

Meteoroloji açıkladı! Yeni haftada sıcaklıklar düşecek, kar geri geliyor - Resim : 4

Meteoroloji açıkladı! Yeni haftada sıcaklıklar düşecek, kar geri geliyor - Resim : 5

Meteoroloji açıkladı! Yeni haftada sıcaklıklar düşecek, kar geri geliyor ile ilgili etiketler hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.