Metehan Demir'den dikkat çekici Yunanistan vurgusu!

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, dün İstiklal Caddesi’nde haince gerçekleştirilen bombalı saldırının şifreleri ile New York Times gazetesinin saldırıyı ‘Turizm’ vurgusuyla servis etmesi masaya yatırıldı.

‘’BU TERÖRİST BİR PİYONDUR, MAŞADIR. YUNANİSTAN’IN VARLIĞI BİR KEZ DAHA ORTADA’’

Metehan Demir, ''Bu karşılaştığımız ilk terör saldırısı değil. Benzer terör saldırısını daha önce de yaşamıştık. 6 yıl önce ve daha önce yaşanan saldırıları hatırlayalım. Geceden itibaren 6 ayrı birim kuruldu. Hepsi koordineli şekilde MİT ve Emniyet'in terörle mücadele ve istihbarat birimleri ile özel ekipler bir arada çalışarak bu takibi gerçekleştirdiler. Bu terörist bir piyondur, maşadır. İki ana operasyon daha geliyor. Bekleyip göreceğiz. Soylu'nun sözleri çok önemliydi. Yunanistan'ın varlığı bir kez daha ortaya çıktı. Terörist Lavrov Kampı'na yani birinci terörist eğitim kampına doğru sevk edilecekti. Bu iş bundan sonra Türkiye üzerinde denenen art arda umutsuzluk, yıldırma, hükümete güvensizlik, iç sorgulama ve nefret gibi durumları tetikler.

‘’BATI’NIN DİPLOMATİK TERÖR SALDIRILARINA DİKKAT. BU SALDIRILAR DİĞER SALDIRILARIN BAŞLANGIÇLARI OLABİLİR’’

Dendias ve AB'den aynı gün Türkiye'ye ilişkin ilginç açıklamalar geldi. Sadece sahada terör saldırıları değil, Batı'nın diplomatik terör saldırılarına da dikkat etmek lazım. Yunanistan bu işlerin baş taşeronudur. Bu saldırıları bazı saldırıların şifreleri ve başlangıçları olabilir. ABD ve Yunanistan detaylarına dikkat. Erdoğan'ın açıklamaları çok kritik. Bu iş uluslararası bir krize dönüşebilir. DEAŞ'ın ayrı uyuyan hücreleri olabilir. Eylem yapabileceğine dair istihbarat birimleri aylardır alarmda bekliyor. Batı'nın Türkiye'de medya yoluyla yaptığı provokasyonlara dikkat edelim. Bunlar bir şeyi kaşımaya çalışıyorlar.'' ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

 

Metehan Demir'den dikkat çekici Yunanistan vurgusu! ile ilgili etiketler Taksim patlama saldırı Metehan Demir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.