Metehan Demir: Türkiye Cerablus için büyük bir hazırlık içinde bu bilgi IŞİD'e sızdırıldı

Gaziantep'te yaşanan terör saldırısını değerlendiren Superhaber yazarı Metehan Demir, ihanetin içerden olduğunun altını çizerek önemli bir uyarıda bulundu: undan sonra terör geçmişi olmayan yerlerde bazı denemeler yapılabilir.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Enine Boyuna programına konuk olan Superhaber yazarı Metehan Demir, son yaşanan Gaziantep'teki terör saldırısını değerlendirdi.

İşte Metahan Demir'in çok çarpıcı Gaziantep değerlendirmesi;

Art arda olayları koyduğunuzda zamanlama önemli. Kapı içerden kilit tutmuyor. İçerde ihanet şebekesi hala var. Devletten hala dışarı bilgi sızıyor. 2000 IŞİD militanı Türkiye'de eylem için hücrelerde bekliyor. Kilis'ten Van'a kadar sınır bölgesinin komutanlarının %90'ı darbe girişimine katıldı. Eğer darbe gerçekleşseydi bu bölge kırılacaktı. Antepğ teröristler açısından önemli bir labaratuvardır. 15 Temmuz'un ardından Türkiye'ye Avrupa ülkeleri inanılmaz bir düşmanlık gösterdi. Burda Türkiye Batı ile ilişkileri sürdürmeliyiz. Masaya vurmak, gitmek, tuzağa düşmektir. Yapılacak şey diplomasiyle ilişkileri sürdürmektir. Bundan sonra terör geçmişi olmayan yerlerde bazı denemeler yapılabilir. Herkesin çok teyakkuzda olması lazım. En önemlisi de bu ölen insanlara kimdenmiş diye bakmamaız lazım. Bu saldırıları soruşturanlarında bir zümreye bir tarafa düşmanlık göstermeyen kişilerden olması lazım. 15 Temmuz'un şifreleri çözüldükçe bu terör belasının da şifreleri çözülecektir.

Birkaç sene önce bana Genelkurmay'ın harekat planları gönderildi. Bu gazetecilik olamazdı. Bana yayınlanması için gönderdiler ama bu memleket meselesidir. Bana gönderdilerse kime neler göndermişlerdir. İhanet Türkiye'nin içinde.

Cerablus adını önümüzdeki haftalarda çok duyacağız. Cerablus'ta yaşanacak gelişmeler bölgenin kaderini değiştirecek. Türkiye, Cerablus için büyük bir hazırlık içinde. Bu IŞİD'in kulağına gitti ve bu saldırı gerçekleştirdi.

Metehan Demir: Türkiye Cerablus için büyük bir hazırlık içinde bu bilgi IŞİD'e sızdırıldı ile ilgili etiketler Metehan Demir Gaziantep terör terör saldırısı IŞİD
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.