Metehan Demir: Böyle birşey mümkün değil!

SuperHaber yazarı Metehan Demir, Tvnet'te yayınlanan ''Karşı Karşıya'' programında referandum süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

BU BİR REJİM DEĞİŞİKLİĞİ Mİ?

Metehan Demir, ''Rejim olması için Cumhuriyet rejiminden uzaklaşması gerekir. Böyle birşey mümkün değil.
Ancak Cumhurbaşkanlığı sisteminden bir başkanlık sistemine yasal geçiş diyebiliriz. Kamplaşmadan uzak durulması gerekiyor. Çıkacak sonuç aynı zamanda partiler anlamında güvenoyu durumu söz konusu olacak. Evet çıkarsa belki beraberinde 2017-2019 yılları arasında bir seçim gelebilir. Hayır çıkarsa bu da Ak Parti'nin bir sonraki seçimde ne kadar oy alabileceği konusunda öngörüler ortaya çıkabilir'' dedi.

KİRLİ OYUNLAR SERGİLENEBİLİR

Bu süreçte yapmamız gereken en azından ''Evet- hayır'' derken beraberce terörle ortaklaşa mücadele etmek gerek.Referandum sürecine kadar kamplaşmaya yönelik kirli oyunlar sergilenebilir.

YENİ SİSTEM NELERİ DEĞİŞTİRİYOR?

Evet çıkarsa yeni dönemde liyakat çok önem taşıyacaktır. En önemli şey bu dönemde bizim hasımlarımızla mücadele etmemiz.
16 Nisan'a gidecek süreçte bu bir seçim kampanyası gibi de yönetilecek.

Metehan Demir: Böyle birşey mümkün değil! ile ilgili etiketler metahan demir tvnet
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.