Mete Yarar: PKK'yı insan hakları örgütü olarak lanse etmeye çalışan grup artık kendini gizlemiyor!

SuperHaber'in HDP'li Semra Güzel'in skandal görüntülerini gündeme getirmesi Türkiye'nin gündemini değiştirdi. Türkiye'yi ayağa kaldıran gelişmeler İsmail Halis ve Mete Yarar tarafından 'Güvenli Bölge YN'de de konuşuldu. Burada HDP'li Güzel'in ortaya çıkan görüntüleri ışığında PKK ve destekçilerine ilişkin açıklamalarda bulunan Mete Yarar, "PKK'yı bir insan hakları örgütü olarak bize lanse etmeye çalışan bir grupla karşı karşıyayız ve bunlar kendileri hiç gizlemiyorlar." dedi.

SuperHaber, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in PKK'lı teröristle sevgili olduğunu ve PKK'nın "Değer Ailesi" kontenjanından milletvekili yapıldığını duyurmuştu. Skandal gelişmenin ardından Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi Meclis'e ulaştı. Fezleke 20 Ocak'ta karma komisyonda ele alınacak.

Türkiye'yi ayağa kaldıran gelişmeler İsmail Halis ve Mete Yarar tarafından 'Güvenli Bölge YN'de de konuşuldu.

"KARŞIMIZDAKİ GRUP ARTIK KENDİNİ GİZLEMİYOR"

Burada HDP'li Güzel'in ortaya çıkan görüntüleri ışığında PKK ve destekçilerine ilişkin açıklamalarda bulunan Mete Yarar şu ifadeleri kullandı:

"İnsanlarımıza şunu anlatmak zorundayız; artık karşımızdaki grup (PKK ile ilgili mevzu için söylüyorum) kendini gizlemiyor artık. Açık, net, saldırgan hatta seni aşağılayan bir temboyla gidiyor. Alttan almaya çalışan da biziz. PKK'yı bir insan hakları örgütü olarak bize lanse etmeye çalışan bir grupla karşı karşıyayız ve bunlar kendileri hiç gizlemiyorlar.

Son dönemde artık bunu gördüğümüz için de biz de bu mücadelemizi elimizden geldiği kadar yoğun bir şekilde anlatmaya çalışıyoruz. Bizim de artık bir geri adımımız yok." dedi.

 

Mete Yarar: PKK'yı insan hakları örgütü olarak lanse etmeye çalışan grup artık kendini gizlemiyor! ile ilgili etiketler HDP Mete Yarar semra güzel İsmail Halis
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.