Mete Yarar hakkındaki "Mustafa Armağan" haberine çok sert tepki gösterdi

Mustafa Armağan, katıldığı bir televizyon programında Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik sözleri sonrasında kamuoyunda sert eleştirilerin hedefi oldu.

Oda tv, kamuoyunda artan bu tepkiler üzerine, SuperHaber yazarı Mete Yarar'ı da hedef alan bir haber yayınladı.

Haberde, Mete Yarar ile Mustafa Armağan arasında "muhabbet" bağı olduğu ima edilerek, ünlü güvenlik uzmanına eleştiriler yöneltildi.

Buna gerekçe olarak ise Twitter'da gerçekleşen kısa bir diyalog gösterildi.

Mustafa Armağan’ın gönderdiği; “Mete bey merhaba, 21 Temmuz tarihli Habertürk programınızdan bir alıntı yapmamıza müsaade var mı?” mesajına, Mete Yarar’ın “Şeref duyarım hocam” yanıtı vermesinin "tepkiyle karşılandığı" öne sürüldü.

METE YARAR'DAN YANIT

Mete Yarar'dan "Bu ne muhabbet Mete Bey" başlıklı habere yanıt gecikmedi.

Oda TV'nin haberini eleştiren Mete Yarar, şeref duyulan konunun Mustafa Armağan'ın şahsıyla değil "15 Temmuz'la ilgili yazı" isteği olduğunu vurguladı.

Yarar açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"24.07.2016 tarihli 15 temmuz ile ilgili bir yazı isteğine verilen cevabı bugüne taşıyıp, saldırmaya çalışanlara cevabım var başka kapıya. Şeref duyulan konu '15 Temmuz'la ilgili yazı' isteği. Adam icraatını klavye üzerinden yaptığı için bizim de kendimizi ispatlamamızı 140 karakterde bekliyor.

Keşke habercilik anlayışınız gereği benim bu konu ile ilgili cevabımı da koysaydınız. Tweet üzerinden haber yapmışsınız."

Mete Yarar hakkındaki "Mustafa Armağan" haberine çok sert tepki gösterdi ile ilgili etiketler Mete Yarar mustafa erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.