Mete Yarar: ''El-Bab'ta başarılı olunduğu için Trump'la 45 dakika görüşülüyor''

SuperHaber yazarı Mete Yarar, Habertürk'te Karşıt Görüş'ün konuğu oldu. Yarar, El-Bab operasyonu, ABD ile ilişkiler ve FETÖ'yle mücadele konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Gündemin ana başlıklarından biri El-Bab operasyonuydu. Mete Yarar, 'Türk askerinin El-Bab operasyonundaki başarısının ABD'nin Türkiye'yle ilişkilerinin yönünü şimdiden değiştirmeye başladığını söyledi.

EL-BAB VE ABD İLE İLİŞKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Trump'la yaptığı görüşmeye değinen Yarar ''El-Bab'ta başarılı olunduğu için Trump'la 45 dakika görüşülüyor''dedi.

''KRİPTO FETÖCÜLER''

15 temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye sadece terörle değil asimetrik bir savaşla mücadele ediyor diyen Yarar, asıl tehlikenin kripto Fetöcüler olduğunu söyledi, şu ifadeleri kullandı.

''FETÖ'nün benzeri yok. Bylock kullananlarla ilgili rakam 200 Bin'in üzerinde. Bir kısmı kripto olarak yürüyor. Kriptocular deşifre olmamak adına görev yaptıkları yerlerde her türlü emre uyuyorlar. Bu onların bulunmayacağı anlamına gelmiyor. Eskiden sistemi kitliyorlardı şimdi sistemi kitlemeye çalışıyorlar.bunun dünyada örneği yok.Bu örgütün en önemli özelliği kendi izlenirken tozu dumana katmayı çok seviyorlar.''

FETÖ'yle mücadelede atılan her adımın dikkatli atılması gerektiğini belirten Yarar, ''Bugün KHK ile insanların akıllarının bulandırılması tam anlamıyla budur.hata yaptığınızda bunu kullanırlar.Bu sürecin içerisinde mazlum olmaması gerekiyor.Kriptocular bu durumu fırsat bilebilirler.'' ifadelerini kullandı.

Meclisi bombalayacaklar, insanları statlarda toplayacaklar diyerek asıl yapmak istediklerini 15 temmuz hain darbe girişimiyle ortaya koyduklarını söyleyen Yarar, '15 temmuz günü halk acemiydi ama şimdi halk usta asker' dedi.

Mete Yarar: ''El-Bab'ta başarılı olunduğu için Trump'la 45 dakika görüşülüyor'' ile ilgili etiketler Mete Yarar Trump FETÖ El Bab mücadele
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.