Mete Yarar dikkat çekti: Şam rejimi şoku yaşadı. SİHA’lar Esed’in 5 tank taburunu yok etti!

İki usta isim, Hürriyet yazarı-SuperHaber programcısı Nedim Şener ve SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile “Memleket Aşkına” yeni bölümüyle yayında.

“Memleket Aşkına”nın yeni bölümünde Mete Yarar ve Nedim Şener, İdlib’te verdiğimiz 34 şehidin ardından gerçekleştirilen Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında SİHA’ların operasyonlarını değerlendirdi.

“SİHA’LAR ESED’İN 5 TANK TABURUNU YOK ETTİ!”

İdlib sahasında SİHA’ların başarısına dikkat çeken ve bu anlamda bir milat yaşandığını belirten Mete Yarar, Şam rejiminin yaklaşık olarak 5 tank taburunun yok edildiğini söyledi.

Türkiye’nin SİHA ve İHA alanında geldiği noktaya nasıl ulaşıldığının anlatıldığı programda, bugün hala meseleyi anlamayanlara da mesajlar vardı…

Mete Yarar ve Nedim Şener ile ‘Memleket Aşkına’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Mete Yarar dikkat çekti: Şam rejimi şoku yaşadı. SİHA’lar Esed’in 5 tank taburunu yok etti! ile ilgili etiketler Suriye SuperHaber YouTube Mete Yarar İdlib Nedim Şener Memleket Aşkına SİHA Saldırı Operasyon Çatışma Şehit Bahar Kalkanı Harekatı şam rejimi rejim Tank
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.