Mete Yarar: Askerlerimiz pusuya düşürülmüş!

SuperHaber yazarı Mete Yarar, Habertürk TV'de katıldığı Teke Tek programında DEAŞ tarafından kaçırılan 2 askerimiz ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı Harekatı'nda iki asker ile irtibatın kesildiğini, bölgede arama faaliyetlerinin devam ettiğini duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) yapılan açıklamada, devam eden Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, dün saat 15.30 sularında iki askerle irtibatın kesildiği belirtildi. Açıklamada, bölgede arama faaliyetlerinin devam ettiği kaydedildi.

BAŞBAKAN YILDIRIM BİLGİ ALDI

Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'dan konuyla ilgili bilgi aldı.

METE YARAR: "ASKERLERİMİZİN ARACI PUSUYA DÜŞÜRÜLMÜŞ"

SuperHaber yazarı Mete Yarar, Habertürk TV'de katıldığı Teke Tek programında DEAŞ tarafından kaçırılan 2 askerimiz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yarar, "Araçları içindeyken pusuya düşürülüyor. Sınıra 35 km uzaklıkta. İlginç bir yer. Köylerin iç içe geçtiği nokta. Her köy birbirine geçmiş durumda. Yukarıdan bırakıldığında köyler uzak gibi gözükse de orada birbirine çok yakın.

Çok ciddi çatışmalar vardı bölgede. DEAŞ genelde havanın puslu, İHA'ların kontrolünün olmadığı bölgelerde saldırı gerçekleştiriyor. Askerlerin hangi birimden olduğunu söylemiyim. Ciddi bir çatışma çıkıyor. Ele geçirmeleri zor olmuş." ifadelerini kullandı.

Mete Yarar: Askerlerimiz pusuya düşürülmüş! ile ilgili etiketler DEAŞ El Bab
GÜNÜN VİDEOSU

Kozmetik mağazasının indirim gününde kadınlar birbirine girdi! Saç saça baş başa kavga kamerada...

Zincir kozmetik mağazasının indirimi sonrası çoğu şubede izdiham yaşandı, bazı şubelerde kadınlar saç saça baş başa kavga etti.