Mete Gazoz'un sevgilisi Melike Ayvaz güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

2020 Tokyo Olimpiyat Şampiyonu ve Türk okçuluk tarihinin ilk Olimpiyat altın madalyasının sahibi 22 yaşındaki olimpik okçu Mete Gazoz'un aşk yaşadığı Melike Ayvaz sosyal medyada gündem oldu. Ayvaz güzelliğiyle görenleri büyüledi.

GQ ödül töreninde Milli gururumuz Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz ile birlikte boy gösteren Melike Ayvaz sosyal medyada gündem oldu. Mete Gazoz'un sevgilisi Melike Ayvaz güzelliğiyle görenleri büyüledi.

Son olarak GQ ödül töreninde 'Yılın sporcusu' ödülünü alan Mete Gazoz'a bu muhteşem gecede eşlik eden sevgilisi Melike Ayvaz, güzelliği ile de büyüledi.

Mete Gazoz'un sevgilisi Melike Ayvaz güzelliğiyle kendine hayran bıraktı


METE GAZOZ'UN KARİYER HAYATINDA DA AŞK HAYATINDA DA YÜZÜ GÜLÜYOR

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda klasik yay bireysel finalinde İtalyan Mauro Nespoli'yi 6-4 devirerek altın madalya kazanan ve göğsümüzü kabartan milli okçumuz Mete Gazoz, spor hayatındaki istikrar ve başarısını aşk hayatında da yakalayan şanslı insanlardan birisi oldu.

Mete Gazoz'un sevgilisi Melike Ayvaz güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

GQ Ödül törenine beraberce katıldığı sevgilisi Melike Ayvaz ile ilk kez basının karşısına çıkarak poz veren Mete Gazoz, yaşadığı aşkla gündem oldu. Sosyal medyada 'Hep Mete oku vuracak değil ya, bu kez de Eros Mete'yi kalbinden vurmuş' dedirten çiftin uyumu herkesi etkiledi.

Grafikçi olan ve çizimleri ile dikkatleri üzerinde toplayan Ayvaz'ın, çalışmalarında sevgilisi Mete Gazoz'a da yer verdiği görüldü.

Mete Gazoz'un sevgilisi Melike Ayvaz güzelliğiyle kendine hayran bıraktı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Mete Gazoz Melike Ayvaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.