Meta, Siyonist propagandaya devam ediyor: Hamas'ın esirleri serbest bıraktığı görüntüler Facebook ve Instagram'dan kaldırıldı

İsrail'in Gazze'deki zulmü, Hamas'la varılan ateşkes ile 4 gün için 'geçici olarak' durmuştu. Bugün geçici ateşkesin son günü. İsrail askerleri, serbest bıraktığı Filistinlilerin evlerini basarken Hamas, serbest bıraktıkları rehinelerle el sallayarak vedalaşmıştı. Facebook ve Instagram'ın çatı şirketi Meta, Siyonist politikasını sürdürdü ve Hamas'ın paylaştığı görüntüleri platformlarından yok etti.

İşgalci İsrail'in Gazze'de yaptığı soykırıma 4 günlük insani ara verilmişti. İsrail bu anlaşmayı da düzgün uygulamadı ve serbest bıraktığı Filistinlilerin ailelerinin evlerini dahi bastı.

Serbest bırakılan Filistinliler, İsrail'in kendilerine uyguladığı işkenceleri anlatırken, Hamas üyelerinin serbest bıraktığı esirlerle olan anları gündeme oturmuştu. Hamas'ın bıraktığı esirler onlara el sallyarak ve gülümseyerek veda etmişti. Hatta gıda sıkıntısı çekilmesine rağmen İsrailli esirlerin elleri dolu gönderilmişti.

Meta, Siyonist propagandaya devam ediyor: Hamas'ın esirleri serbest bıraktığı görüntüler Facebook ve Instagram'dan kaldırıldı

PROPAGANDAYA DEVAM: META TÜM GÖRÜNTÜLERİ KALDIRDI

İsrail'e verdiği destekle bilinen Facebook ve Instagram'ın çatı şirketi Meta, insanlık dramının yaşandığı Gazze'de ilk günden beri tarafını belli etmişti. nstagram'da İsrail yanlısı içeriklere izin verirken Filistin bayrağının paylaşılmasını dahi "terör propagandası" olarak değerlendiren Meta, bu kez de Hamas'a sansür uyguladı.

Meta, Siyonist propagandaya devam ediyor: Hamas'ın esirleri serbest bıraktığı görüntüler Facebook ve Instagram'dan kaldırıldı - Resim : 2

Kassam Tugayları'nın anlaşma kapsamında esirleri serbest bırakırken kaydedilen görüntülerini yasaklayan Meta, bu paylaşımları Facebook ve Instagram'dan tamamen sildi.

Meta, Siyonist propagandaya devam ediyor: Hamas'ın esirleri serbest bıraktığı görüntüler Facebook ve Instagram'dan kaldırıldı ile ilgili etiketler Meta Instagram Facebook
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.