Mesut'tan Löw'ün görüşme talebine ret!

Almanya Milli Takımı'nı bırakan Mesut Özil ile görüşmek isteyen Almanya teknik direktörü Joachim Löw beklemediği bir yanıtla karşılaştı. Özil, Löw ile görüşmeyi reddetti.

Ajansspor'un haberine göre; Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw ve menajer Oliver Bierhoff, İngiltere'ye gidip Arsenal forması giyen ve geride bıraktığımız dönemde Almanya Milli Takımı’nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil ile görüşme yapmak istedi.

LÖW, MESUT İLE GÖRÜŞMEK İSTEDİ

Ancak; Löw ve Bierhoff’a Mesut Özil’in olumsuz yanıt verdiği ifade edildi. Alman basınında yer alan haberlere göre; Löw, Londra’ya ziyaret yapmak istedi. Fakat, Arsenal menajeri Unai Emery’nin, Löw ve Bierhoff’un, takımın antrenmanını takip etmesine izin vermediği bildirildi.

MESUT ÖZİL GÖRÜŞMEYİ REDDETTİ

Bierhoff, Bild’e yaptığı açıklamada, ”Mesut Özil ile konuşmak istiyoruz. Ama şu anda bizimle konuşmak istemiyor.” ifadesini kullandı. Löw’ün, kaleci Bernd Leno ve savunma oyuncusu Shkodran Mustafi ile öğlen yemeği yediği de dile getirildi.

ALMANYA BASINI: "BİR HAKARET"

Bu arada Alman basını, bu görüşmenin gerçekleşmemesini eleştirdi. Çıkan haberlerde Mesut’un bu kararının Almanya Futbol Federasyonu’na bir hakaret olarak algılandığı nitelendirildi.

LÖW, MESUT'U DAHA ÖNCE ARAMIŞ AMA SONUÇ ALAMAMIŞTI

Hatırlanacağı gibi Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, milli bırakmasının ardından Mesut Özil’i birkaç kez aradığını ancak; olumlu bir sonuç alamadığını kaydetmişti.

Mesut'tan Löw'ün görüşme talebine ret! ile ilgili etiketler Mesut Özil Almanya Löw
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.