Mesut Yılmaz'ın intihar eden oğlu Yavuz Yılmaz'ın evlilik planı yaptığı ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde evinde intihar eden eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu, Yavuz Yılmaz'ın eski nişanlısıyla yeniden bir araya geldiği ve evlilik planları yaptığı ortaya çıktı.

Yavuz Yılmaz'ın, eski nişanlısı Neşe Sapmaz ile yaklaşık 1 ay önce barıştığı ortaya çıktı. Yılmaz, canına kıymasaydı Sapmaz ile evlenecekti.

"ANNEMİN SAĞLIĞI NASIL?"

Yavuz Yılmaz tabancayla hayatına son vermeden dakikalar önce Amerika'daki babasını arayıp "Annemin sağlığı nasıl?" diye sormuş.

3 YIL AŞK YAŞAMIŞLARDI

Yavuz Yılmaz hiç evlenmemişti. Sunucu Neşe Sapmaz ile 3 yıl aşk yaşamış ve 'Evlenecekler' denirken Eylül 2015'te ayrılmışlardı.

Neşe Sapmaz dün paylaştığı son fotoğraflarına şu notu düştü:"Ne ben anlatabilirim, ne siz anlayabilirsiniz. Anlatamayacağım kadar üzgünüm. Bendeki son resmimiz."

İşte ikilinin son fotoğrafı:

mesut-yilmaz-in-intihar-eden-oglu-yavuz-yilmaz-10359292_4765_m_1

Mesut Yılmaz'ın intihar eden oğlu Yavuz Yılmaz'ın evlilik planı yaptığı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Mesut Yılmaz fotoğraf evlilik yavuz yılmaz neşe sapmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.