Mesut Urgancılar: Şampiyon olursak gelirler borca gidecek

Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, Bankalar Konsorsiyumu ile yapılan anlaşmanın revize edilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Bu sezon şampiyon olursak kazanacağımız gelirlerin büyük kısmı temlik altında olduğu için borca gidecek. Önümüzdeki ay bu konu nihayete kavuşacak" dedi.

Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, "Bu sezon şampiyon olursak kazanacağımız gelirlerin büyük kısmı temlik altında olduğu için borca gidecek" dedi. Türkiye gazetesine konuşan Siyah-Beyazlı idarecinin röportajından satırbaşları şöyle:

"10 yılda milyonlarca belge, yüzlerce sözleşme ve anlaşma birikti. Sonuçta bu rapor ortaya çıkacak ve ilklerin kulübü Beşiktaş, bir ilke daha imza atarak kendi gerçeklerini kamuoyuyla paylaşacak."

"Şampiyonluk kaçar mı? endişesinin sebebi geçmişe dayanıyor. Beşiktaş sayesinde dünya futbol literatürüne ‘şerefli ikincilikler’ deyimi katıldı. Bunun müsebbibi bizim o dönemki rakiplerimizdir. Saha dışı organizasyonları, 8-0 gibi olağanüstü skorlar, Doğanlar, Şahinler gibi araba modelleri söz konusu oldu. Hâl böyle olunca da insan ister istemez 'Yine mi?' diye soruyor. Bu dönem öyle bir dönem ki insanın hatırına yine geliyor."

GEÇMİŞTEKİ GİBİ KOLEJ HAVASI VAR 

"Bu sezon çok iyi bir ekip çalışması sergiliyoruz. Bunun başlıca sebebi Sayın Başkan’ımız Ahmet Nur Çebi'dir. Personelden, futbolcusuna, antrenöründen, taraftarından, genel kurul üyesine kadar 2012 Mart ayından beri Beşiktaşlıların Ahmet Ağabey'i var. Başkan’ımızın kişiliği, liderliği, insanlara dokunması burada çok etken. Sadece yönetim kurulu içinde değil, kulübün bütün spor branşlarının idari ve teknik kadrolarıyla ilişkisi muazzam bir yakınlık içinde. Yakın geçmişteki takımlarımıza baktığımızda bambaşka bir aile, geçmişteki gibi kolej havası var."

“Geçmiş yönetimler paylaşmaya ve birlikte düşünmeye önem vermiyordu. Biz bu doğrultuda önem ve öncelik sıralaması belirledik. Buna göre kadrolar kurduk, transferler yaptık. Sadece futbolda değil, basketbolda da aynı durum geçerli ve millî takımımıza dört oyuncu verdik. Gençlere önem veriyoruz.Futbol takımında 12 oyuncumuz 20 yaş civarında. Yaptığımız her işte uzun vadeli düşünüyoruz . Çağdaş bir tüzüğe ihtiyacımız var. Yakında böylesi değişiklikler de gündeme gelecek."

Mesut Urgancılar: Şampiyon olursak gelirler borca gidecek ile ilgili etiketler Beşiktaş Mesut Urgancılar
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.