Mesut Özil'in uçağı 8X Flightradar24 canlı takip et! Türk Hava Yolları uçak takip Sabiha Gökçen

Mesut Özil uçağı Flightradar24 izle! Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil’i almaya giden ve Ali Koç’a ait olan TC-RMK Dassault Falcon 8X uçağın Londra’ya sefere başladığı belirtildi. Sarı lacivertli taraftarlar Mesut Özil’in içinde olacağı TC-RMK Dassault Falcon 8X uçağı Flightradar24 Türk Hava Yolları Sabiha Gökçen anlık takibe alındı.

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Mesut Özil’i İsatnbul’a getirmek üzere İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan havalanan TC-RMK Dassault Falcon 8X adlı uçağın TSi 20.30’da Londra’da olacağı belirtildi.

Arsenal ile sözleşmesini fesih ederek Fenerbahçe ile her konuda anlaşma sağlayan Mesut Özil için KAP’a son dakika transfer bildirimi de gerçekleştirildi.

Fenerbahçe her konuda anlaşma sağladığı Mesut Özil için KAP bildiriminde bulundu. Mesut Özil’i Türkiye’ye getirecek olan uçağın İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkış yaptığı ve TSİ 20.30’da İngiltere’nin başkenti Londra’da olacağı ifade edildi.

Mesut Özil'in uçağı 8X Flightradar24 canlı takip et! Türk Hava Yolları uçak takip Sabiha Gökçen

TC-RMK kuyruk tescilli uçağın Mesut Özil ve ailesini alarak TSİ 00.15’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na geri dönmesi beklenmekte.

Fenerbahçe ile her konuda anlaşma sağlayan Mesut Özil’in Fenerbahçe’de 67 numaralı formayı giyeceği belirtildi. Mesut Özil, sosyal medya hesabından bunun için '67' paylaşımında bulundu. Mesut Özil’in Fenerbahçe’den yıllık ne kadar alacağı ve maliyetinin ise KAP bildiriminden sonra sözleşme imzalanırken belli olacağı kaydedildi.

UÇAK TAKİP İÇİN TIKLAYINIZ

 

Mesut Özil'in uçağı 8X Flightradar24 canlı takip et! Türk Hava Yolları uçak takip Sabiha Gökçen ile ilgili etiketler Mesut Özil TC-RMK Dassault Falcon 8X Flightradar24
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.