Mesut Özil'e çok özel bir düğün hediyesi!

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar ile Mesut Özil ve Amine Gülşe çifti önceki akşam Ulus'ta bir mekanda yemek yedi. Mekanda yaklaşık üç saat kalan dörtlü, çıkışta muhabirlerle sohbet etti.

Oyuncu Engin Altan Düzyatan ile eşi Neslişah Alkoçlar, önceki akşam Ulus'taki yakın dostları Arsenal’in Türk asıllı dünyaca ünlü futbolcusu Mesut Özil ve nişanlısı Amine Gülşe ile yemekteydi. Mekanda yaklaşık üç saat kalan dörtlü, çıkışta gazetecilerle ayaküstü sohbet etti.

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, "Güzel bir akşam yemeği yedik. Bol bol sohbet ettik" dedi.

Mesut Özil'e çok özel bir düğün hediyesi!

ENGİN ALTAN DÜZYATAN'DAN DÜĞÜN HEDİYESİ

Her fırsatta Osmanlı sevdasını gözler önüne seren Arsenal'in yıldızı Mesut Özil'e yakın dostu Engin Altan Düzyatan'dan çok özel bir hediye geldi. 'Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Düzyatan, Özil'e dövüş sahnelerinde giydiği zırhlı kostümü hediye etti. Ünlü oyuncunun bu jesti, 7 Haziran'da Amine Gülşe ile evlenecek olan Özil'e düğün hediyesi olarak verdiği öğrenildi.

Mesut Özil'e çok özel bir düğün hediyesi! - Resim : 2

Ünlü futbolcu, diziyi öylesine seviyor ki Londra'daki evinden 'Diriliş Ertuğrul' izlerken sık sık paylaşım yapıyor. Hatta futbolcu, Şubat'ta Gülşe ile Diriliş setini ziyaret edip tüm ekibi tebrik etmişti. Özil'in yakın dostunun hediye ettiği kostümü, Londra'daki çok sayıda Osmanlı eserinin yer aldığı 35 milyon euroluk lüks malikanesinin baş köşesine koyacağı öğrenildi.

Mesut Özil'e çok özel bir düğün hediyesi! - Resim : 3

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Dolmabahçe Sarayı’nda verdiği iftara katılan Özil ve Gülşe, "Her şey çok güzeldi. Gençlerle ve Cumhurbaşkanımızla bol bol sohbet ettik" dedi.

DÜĞÜNÜN KONSEPTİ 'OSMANLI MOTİFLERİ' OLACAK

Özil ve Gülşe çifti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiği sırada düğün davetiyesi vermiş ve nikah şahitleri olmasını istemişti. Çiftin düğün konsepti de belli oldu. Amine Gülşe ile Mesut Özil'in Boğaz'ın büyülü atmosferinde gerçekleşecek düğünlerinde Osmanlı motifleri hakim olacak.

Mesut Özil'e çok özel bir düğün hediyesi! ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan Mesut Özil Amine Gülşe
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.