Mesut Özil'den tebrik: Adamım Benzi, dünyanın en iyi oyuncusu...

France Football dergisinin düzenlediği Avrupa Yılın Futbolcusu Ödülü olarak bilinen Ballon d'Or, sahibini buldu. 2022 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi ve İspanya La Liga'da Real Madrid forması ile gösterdiği başarılı performansı ile akıllara kazınan Fransız golcü Karim Benzema, yılın oyuncusu oldu. Bir dönem Real Madrid'de Benzema ile birlikte oynayan Mesut Özil, eski takım arkadaşını tebrik etti.

Ballon d'or (Altın Top) ödülünün bu yılki sahibi Real Madrid'de forma giyen Fransız futbolcu Karim Benzema oldu.

021-2022 sezonunda Real Madrid ile La Liga, Şampiyonlar Ligi, İspanya Süper Kupa, UEFA Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan Benzema, La Liga'da 27 golle gol kralı olmuştu.

Fransız golcü 56 maçta 50 gol ve 16 asistlik performansıyla UEFA Yılın Oyuncusu seçilmişti.

Yılın en iyi forvetine verilen Gerd Müller ödülü Robert Lewandowski'nin oldu.

MESUT ÖZİL'DEN TEBRİK!

Bir dönem Real Madrid'de Benzema ile birlikte oynayan Mesut Özil, eski takım arkadaşını tebrik etti. Özil sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Adamım Benzi, dünyanın en iyi oyuncusu. BallonDor'u kazanacağını hep söyledim." ifadelerini kullandı.

 

Mesut Özil'den tebrik: Adamım Benzi, dünyanın en iyi oyuncusu... ile ilgili etiketler Karim Benzema FIFA Ballon d'Or Mesut Özil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.