Mesut Özil'den gol rekoru... Fenerbahçe'nin süper yıldızı Karagümrük maçını da boş geçmedi

Mesut Özil, Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçında attığı golle kariyer rekoru kırdı... Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Sarı-Lacivertliler'e 1-1'i getiren golü atan yıldız orta saha oyuncusu başarılarla dolu kariyerinde ilk kez 3 maç üst üste gol sevinci yaşadı.

Fenerbahçe'nin süper yıldızı Mesut Özil gollerine devam ediyor... Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olan Sarı-Lacivertliler, 1-0 geriye düştüğü maçta Mesut'un penaltı golüyle beraberliği sağladı.

33 yaşındaki orta saha kariyerinde ilk kez 3 maç üst üste gol sevinci yaşadı. Bu sezon Süper Lig'de 14 maça çıkan Mesut Özil, gol sayısını 7'ye yükseltti. Yıldız futbolcunun 2 de asisti bulunuyor.

Gaziantep FK ve Beşiktaş maçlarında gol atmasına rağmen galibiyet sevinci yaşayamayan Mesut Özil, Karagümrük maçını da boş geçmedi ve kariyer rekoru kırdı.

Mesut Özil'den gol rekoru... Fenerbahçe'nin süper yıldızı Karagümrük maçını da boş geçmedi

 

 

Mesut Özil'den gol rekoru... Fenerbahçe'nin süper yıldızı Karagümrük maçını da boş geçmedi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.