Mesut Özil için iki talip: Acun ve Beckham!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile yaşadığı sorunun ardından kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in talipleri artıyor. İspanya medyası, Fenerbahçeli iş insanı Acun Ilıcalı ve efsane futbolcu David Beckham'ın Özil'i istediğini yazdı. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana performansıyla eleştirilerin odağındaki isim olan Mesut Özil son olarak kadro dışı bırakılmıştı. İspanya basınından AS gazetesinde çıkan haberlere göre Amerika Birleşik Devletleri MLS takımlarından Inter Miami'nin sahibi efsane futbolcu David Beckham, Mesut Özil'i istiyor. Yine aynı kaynağa göre Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. 

ABD'DE OYNAMAYA SICAK BAKTIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Uzun yıllar Almanya Milli Takımı'nın formasını terleten Özil, daha önce yaptığı açıklamalarda Amerika Ligi'nde oynayabileceğini açıklamıştı. Özil'i isteyen Inter Miami kadrosunda Higuain ve Matuidi gibi yıldızlar da yer alıyor.

KADRO DIŞI KALMIŞTI 

Fenerbahçe resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Mesut Özil ve Ozan Tufan, süresiz kadro dışı kaldı. Söz konusu karar sonrası Mesut Özil sosyal medya hesabından "Aslolan Fenerbahçe'dir" açıklamasını yapmıştı. Özil'in kadro dışı kalma kararının sorulduğu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Özil'in açıklamasına atıfta bulunarak "Galatasaray derbisi öncesi Mesut Özil'in affedilmesine dair bir soru üzerine Ali Koç, “Henüz kendisiyle konuşmadım. Ancak şu anda böyle bir planımız yok. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Aslolan Fenerbahçe'dir" ifadesini kullandı. 

 

Mesut Özil için iki talip: Acun ve Beckham! ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe Acun Ilıcalı David Beckham
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.