Son dakika: Mesut Özil İstanbul'da

Londra'dan yola çıkan Mesut Özil az önce İstanbul'a geldi. Yıldız oyuncu ve ailesini taşıyan özel uçak Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı. Mesut Özil'i Fenerbahçe sportif direktörü Emre Belözoğlu karşıladı. Özil'in ilk sözleri, "Rüya sadece Fenerbahçe için değil, benim için de gerçekleşiyor. Heyecandan ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah, Fenerbahçe taraftarından razı olsun. Her zaman beni destekliyorlar. İnşallah teşekkürlerimi sahada onlara sunabilirim." oldu.

Fenerbahçe yüzyılın transferini gerçekleştirdi. Arsenal'den ayrılan Mesut Özil, 3.5 yıllık sözleşme imzalamak üzere Londra'dan özel bir uçakla İstanbul'a geldi. Gece saatlerinde İstanbul'a inen 32 yaşındaki yıldız futbolcu  karantinaya alınacak. Mutasyona uğramış virüs yüzünden İngiltere'den Türkiye'ye gelenlere karantina uygulanıyor. İmza töreni önümüzdeki hafta yapılacak. Başkan Ali Koç'a ait özel jetle Londra'dan kalkan uçakta Özil'in eşi ve kızı da eşlik etti. Amina Özil, kalkış öncesi Instagram'da yaptığı paylaşımda, "Geliyoruz" notu düştü.

Son dakika: Mesut Özil İstanbul'da

Yolculuk öncesi NTV'ye konuşan Mesut Özil'in ilk sözleri şöyle:

"Çok heyecanlıyım. Konuşmalarımda söyledim. Fenerbahçeliyim. Çok mutluyum. Gelince sizle de görüşüyorum Rıdvan Hocam. Allaha şükürler olsun ki Fenerbahçe oldu. Çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. Gururla taşıyacağım Fenerbahçe formasını! Ben sürekli olarak takımla antrenman yaptım. Son dönemde ülke dışına çıktığım için izolasyon nedeniyle birkaç antrenman kaçırdım. Bayadır maç oynamıyorum. Fizik olarak fitim. Bir sorun yok. Bu akşam ailemle İstanbul'a geleceğim. Uçuş saati tam belli değil. Akşam üstü orada olurum. Tam bilmiyorum, burası 3 saat önde galiba. Bu gece Fenerbahçe için İstanbul'dayım inşallah. Allaha şükürler olsun ki Fenerbahçe'deyim. Çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. Gururla taşıyacağım Fenerbahçe formasını!"

Son dakika: Mesut Özil İstanbul'da - Resim : 2

Son dakika: Mesut Özil İstanbul'da ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.