"Mesut Özil Fenerbahçe'ye top oynamaya gelmemiş, bitCoin satmaya gelmiş!"

Fenerbahçe'ye geldiğinde "yüzyılın transferi" yorumları yapılan Mesut Özil, "sahadaki hayalet"e dönüştü. Futbol yorumculular 33 yaşındaki futbolcunun Antwerp maçında gündeme gelen hareketleri sonrası sert yorumlar yaptı: "Yazıklar olsun Mesut Özil sana ya! Eğer Antwerp maçında da bir şey yapmayacaksan, teknik direktörün seni oyundan aldı diye böyle garip garip atraksiyonlar içine gireceksen sana yazıklar olsun!"

Fenerbahçe'nin Royal Antwerp'le dün akşam Kadıköy'de 2-2 berabere kaldığı maça Mesut Özil'in tepkisi damga vurdu. Teknik direktör Vitor Pereira'yla bir türlü yıldızı barışmayan 33 yaşındaki futbolcu, 62'de oyundan alındı. Portekizli hocanın bu kararına sinirlenen Mesut Özil'in kulübeye gelirken ettiği küfürler, sinirli hareketleri ve su şişelerine attığı tekme, sosyal medyada gündeme geldi.

Çılgına dönen "Yüzyılın transferi" geldiği günden beri bir türlü bekleneni veremediği için artık Fenerbahçe taraftarları arasında bile tartışılır oldu. Yorumcular ise "Sahadaki hayalet"i yerden yere vurdu.

FENERBAHÇE SEVGİNDEN GELMEDİN!

YouTube'da yayın yapan Spor Gecesi kanalında Mesut'u yorumlayan Gökhan Dinç, şunları söyledi:

"Bu maçta şunu bir kez daha gördüm ki; Mesut buraya top oynamaya gelmemiş kardeşim! Buraya bitCoin satmaya gelmiş, Twitter'dan takipçi kasmaya gelmiş, influencer olmaya gelmiş, paylaşımlarına hit alabilemeye gelmiş. Yazıklar olsun Mesut Özil sana ya! Eğer Antwerp maçında da bir şey yapmayacaksan, teknik direktörün seni oyundan aldı diye böyle garip garip atraksiyonlar içine gireceksen sana yazıklar olsun! Fenerbahçe taraftarı senin Fenerbahçe'ye olan sevginden dolayı geldiğini düşünmüyor zaten. Öyle düşündürttüler size ama öyle değil o iş! Top oynayacaksın! Mesut Özil buraya transfer olduğunda sevinçten ağlayan taraftarları biliyoruz. Bir an önce kendine geleceksin Mesut Özil yoksa hayal kırıklıkları sayfasına ekleneceksin."

"Mesut Özil Fenerbahçe'ye top oynamaya gelmemiş, bitCoin satmaya gelmiş!"

MESUT HAFTAYA ISLIKLANIR

Serdar Ali Çelikler ise Vole kanalında maçın ardından yaptığı canlı yayında "Mesut Özil, 2 maça ıslıklanır. Ben onun düşmanı değilim ama Mesut Özil oynamaz. Mesut Özil 60. dakika kendisini bir izlesin, Acun'un ayak tenisi maçında daha iyi oynamaz. Su şişelerine vuruyor, bu şekilde şut atamıyor." ifadelerini kullandı.

"Mesut Özil Fenerbahçe'ye top oynamaya gelmemiş, bitCoin satmaya gelmiş!" - Resim : 2

"Mesut Özil Fenerbahçe'ye top oynamaya gelmemiş, bitCoin satmaya gelmiş!" ile ilgili etiketler Mesut Özil Fenerbahçe Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.