Mesut Özil, Arsenal'den ayrılıyor!

Arsenal forması giyen Mesut Özil, MLS ekiplerinden DC United'a transfer olmak üzere.

25 haftası geride kalan MLS'de dördüncü sırada yer alan DC United kadrosunu, Arsenal'in 30 yaşındaki yıldızı Mesut Özil ile güçlendirmek istiyor.

ESPN’de yer alan habere göre; yıldız futbolcuları Wayne Rooney’i oyuncu-antrenör olarak Championship ekiplerinden Derby County’e gönderen DC United, Rooney'in yerini Mesut Özil ile doldurmayı hedefliyor.

Yıldız futbolcunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren DC United yetkililerinin, Mesut’u Ocak ayında kadrosuna katmanın planlarını yaptığı ifade edildi.

Türk asıllı Alman futbolcunun, takım arkadaşı Sead Kolasinac ile birlikte Londra’da uğradığı bıçaklı saldırı sonrası ayrılık kararına sıcak baktığı belirtildi.

Geçen sezon Arsenal formasıyla çıktığı 35 maçta 6 gol, 3 asistlik bir performans sergileyen Mesut'un, İngiliz ekibi ile 2021 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

Mesut Özil, Arsenal'den ayrılıyor! ile ilgili etiketler ABD Mesut Özil Arsenal MLS
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.