Messi'ye yıllık 100 milyon euro!

Barcelona ile sözleşmesini halen yenilenmemesi transfer borsasını hareketlendirdi. Sözleşmesi bitecek olan Lionel Messi için talipler arasına Çin Ligi ekiplerinden Hebei China da girdi. Teklif edecekleri ücret ise dudakları uçuklattı.

Dünya futbolunu böylesini ne gördü, ne de duydu. Çin ekiplerinden Hebei China Fortune, Lionel Messi için inanılmaz bir teklif yapmayı planlıyor.

AS'ta yer alan habere göre, Barcelona ile olan sözleşmesini halen yenilemeyen Messi için Pellegrini'nin çalıştırdığı Hebei China devreye girdi.

161220161418434072722_3.jpg

Buna göre Çin ekibi, Messi'ye yarım milyar Euro'luk bir teklif sunacak. Teklife göre Çin kulübü, yıllık 100 milyon Euro'dan(yıllık 365 Milyon TL) Messi'ye 5 yıllık teklif sunacak.

Messi için yarım milyar Euro'yu gözden çıkaran Hebei China, geçen sezon Trabzonspor'dan M'Bia ve Beşiktaş'tan Ersan Gülüm'ü kadrosuna katmıştı.

Messi'ye yıllık 100 milyon euro! ile ilgili etiketler Lionel Messi Barcelona Transfer hebei china fortune inanılmaz teklif
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.