Messi sonrası Koeman iddialı: "Yeni kadronun başarıya ulaşması tahmin ettiğinizden daha kolay"

Messi'nin tarihe geçen transferi sonrası PSG ve Barcelona cephesinde neler yaşanacağı merak konusu... Arjantinli yıldızın yeni hocası Pochettino heyecanının dile getirirken, eski hocası Koeman iddialı açıklamalarda bulundu ve "Yeni kadronun başarıya ulaşması tahmin ettiğinizden daha kolay" dedi.

16 yıllık Barcelona kariyeri sona eren ve Fransız devi PSG ile anlaşan Lionel Messi'nin yeni takımındaki performansı büyük bir heyecanla beklenirken, bir devrin sona ermesi sonrasında Katalanlar'ın performansı da merak konusu...

"GEÇMİŞTE YAŞAMAK BİZE ZARAR VERİR"

Barcelona'nın Hollandalı Teknik Direktörü Ronald Koeman, Messi'yi unutmak zorunda olduklarını vurgulayarak "Messi'nin bu kulüpte yaptıklarından sonra ayrılığı nedeniyle acı hissetmek çok doğal. Ancak geçmişte yaşamak bize zarar verir. Yeni sezon için çok heyecanlıyım. Anı yaşamalıyız, geçmişi değil" ifadelerini kullandı.

"YENİ KADRONUN BAŞARIYA ULAŞMASI TAHMİN ETTİĞİNİZDEN DAHA KOLAY"

Uzun yıllardır kulüpte forma giyen ve Messi'nin önderlik ettiği kadroda başarılar yakalayan oyuncuları hatırlatan Koeman"Pique, Sergi Roberto, Busquets ve Jordi Alba gibi örnek karakterlerle dolu bir takımız. Bu kulübe hayatını adayan futbolcuların yanında Ansu Fati, Memphis, Dembele ve Agüero gibi isimler olacak. Yeni kadronun başarıya ulaşması tahmin ettiğinizden daha kolay" şeklinde konuştu.

"DÜNYADA MESSİ'DEN İYİSİ YOK"

Koeman yönetimindeki Barça, ilk sınavında yarın Real Sociedad ile karşılaşacak. PSG ise bu akşam Strasbourg ile kendi evinde karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, Arjantinli yıldızı sahada görmek için sabırsızlanırken, PSG'nin hocası Marucio Pochettino da açıklamalarda bulundu.

34 yaşındaki yıldızın hazır olması için bekleyeceklerini ifade eden Arjantinli teknik adam "Messi, Copa America'da oynadıktan sonra 1 ay dinlendi ve bizimle yalnızca 2 antrenman yaptı. Bizim için önemli olan, kendisini yüzde yüz hazır hissetmesi. Ancak burada çok mutlu olduğunu görebiliyorum. Ben de her teknik direktör gibi en iyi futbolcularla çalışmak isterim. Herkes de biliyor ki dünyada Messi'den iyisi yok." ifadelerini kullandı.

MESSİ, RAMOS VE DONNARUMMA KADRODA YOK

PSG'de henüz hazır olmayan Neymar ile birlikte yeni transferlerden Sergio Ramos ve Gianluigi Donnarumma da maç kadrosunda yer almadı.

MESSİ'NİN PEÇETESİ 1 MİLYON DOLAR'A SATIŞTA

Messi'nin vedası ve yapacağı yeni başlangıç üzerine yeni gelişmeler yaşanırken, ilginç bir olay da yaşandı. Messi'nin basının karşısına çıkarak Barcelona'ya veda ettiği basın toplantısı sırasında kullandığı peçete internet üzerinden satışa çıkarıldı. 

Messi sonrası Koeman iddialı: "Yeni kadronun başarıya ulaşması tahmin ettiğinizden daha kolay"

Messi sonrası Koeman iddialı: "Yeni kadronun başarıya ulaşması tahmin ettiğinizden daha kolay" ile ilgili etiketler Barcelona PSG Lionel Messi Mauricio Pochettino
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.