Messi ile kafede tanıştı, şimdi rakip oluyor!

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile PSV'yi karşı karşıya getiren maç öncesi ilginç bir detay ortaya çıktı. Hollanda ekibinin 20 yaşındaki genç yıldızı Steven Bergwijn 10 yıl önce tanıştığı Messi'ye rakip oldu.

10 yıl önce Barcelona’nın Levante’yi 5-1 yendiği Levante maçının ardından futbolcularla aynı otelde kalan ve Lionel Messi ile fotoğraf çektiren PSV’nin genç futbolcusu Steven Bergwijn, 10 yıl sonra idolü ile aynı sahada olacak.

”BİLGİSAYAR ODASINDA TAKILIYORLARDI”

Messi ile yaşadığı anıyı hatırlatan Steven Bergwijn, ”Barcelona’nın Levante’yi 5-1 yendiği maçın ardından kaldığımız otelde Barcelonalı futbolcular da kalıyordu. Otelde bir bilgisayar odası vardı ve oyuncular orada takılıyordu. Ben de Messi ile fotoğraf çektirmiştim. Şimdi 10 yıl sonra aynı sahada olacağız.” şeklinde konuştu. Barcelona ve PSV’nin yer aldığı Şampiyonlar Ligi grubunda Inter ve Tottenham’da yer alıyor.

Messi ile kafede tanıştı, şimdi rakip oluyor! ile ilgili etiketler Lionel Messi psv Bergwjin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.