Messi için onu terk etti... Eski sevgili ilk kez konuştu!

Lionel Messi ile çocukluk aşkı Antonella Roccuzzo, geçtiğimiz günlerde Arjantin'in Rosario şehrinde düzenlenen bir düğünle evlendi.

Çocukluktan beri birbirlerini tanıyan Messi ile eşi Antonella’nın ilişkisinin daha eski olduğu sanılsa da aslında çiftin ilişkisi 10 yıl önce başladı. 2007 yılından önce Antonella Roccuzzo’nun bir başkasıyla ilişkisi vardı.

eryeryey

Messi 9 yaşındayken tanıştığı 8 yaşındaki Antonella’ya bir mektup yazıp, “Bir gün sevgili olacağız” demişti ancak küçük yaşlarda Barcelona’da oynamak için İspanya’ya taşındığı için ikili uzun yıllar görüşemedi, ilişkileri platonikti.

Ayrı oldukları o dönemde Antonella’nın başka bir sevgilisi oldu. Ancak Messi’nin Arjantin’e geldiği bir dönemde Antonella sevgilisinden ayrıldı.

eryreruer

Antonella’nın eski sevgilisi, bu ayrılık ile ilgili sorulara ilginç bir tepki verecekti: “Beni terk etti ama en azından yaşlı bir adam için terk etmedi. Beni en azından Messi için terk etti…

Messi için onu terk etti... Eski sevgili ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Lionel Messi eşi eski sevgilisi konuştu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.