Messi için olay iddia! PSG ile anlaşma aşamasındaki dünya yıldızına tarihin en pahalı teklifi!

Önceki gün Barcelona kariyerini noktalayan dünya yıldızı Lionel Messi'nin yeni takımının PSG olması beklenirken Katar'dan olay bir teklif geldi. Tarihin en pahalı futbolcu transferi gerçekleşebilir.

Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi, Fransız Kulübü Paris Saint Germain ile anlaşmak üzere... Barcelona kariyerini noktalayan Messi'nin hangi takıma gideceüi tartışılırken tarihin en pahalı teklifi Katar'dan geldi.

Fransız Basınında Lionel Messi Var!

Yıllık 40 milyon euro ödenecek olan Lionel Messi PSG ile 2+1 yıllık sözleşme yapacak. Anlaşmanın büyük oranda sağlandığı belirtilirken Katar ekibi Al Sadd tarihin en pahalı teklifini sundu.

Lionel Messi de Kripto Para Sektörüne Girdi, Bu Proje Uçtu! - Bitcoin  Sistemi

Katar Kulübü Al Sadd'ın 34 yaşındaki Messi'ye 3 yıllık sözleşme ve karşılığında 1 milyar euro teklif ettiği öne sürüldü. Lionel Messi'nin bu teklife nasıl bir yanıt verdiği henüz ortaya çıkmadı.

Barcelona ve Lionel Messi'nin yolları ayrılıyor

Messi için olay iddia! PSG ile anlaşma aşamasındaki dünya yıldızına tarihin en pahalı teklifi! ile ilgili etiketler Lionel Messi Katar Lionel Messi Al Sadd
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.