Meslektaşları 'istek şarkı' yüzünden öldürülen Onur Şener için sahneye çıkacaklar

Ankara'da sahne aldığı mekanda istek şarkısıyı sözlerini bilmediği için söylemediği gerekçesiyle 3 kişi tarafından vahşice öldürülen 45 yaşındaki bir çocuk babası müzisyen Onur Şener dün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Geride bir çocuk bırakan Onur Şener'in vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Sanatçı dostları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde, Onur Şener için sahneye çıkma kararı aldı. Konserden elde edilen gelir ise Şener'in kızının eğitim masrafları için bağışlanacak.

İstek parçayı çalmadığı gerekçesiyle öldürülen müzisyen Onur Şener'in vefatı sevenlerini, ailesini ve sanat camiasını yasa boğdu. Şener'in vefatının ardından sanatçı dostları alkışlanacak bir harekete imza attı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öldürülen Onur Şener için sanatçı dostlarının konser düzenleyeceğini açıkladı.


KONSER GELİRİ ONUR ŞENER'İN AİLESİNE BAĞIŞLANACAK

Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün hayattan koparılan müzisyen Onur Şener'in acısını yaşıyoruz. Sanatçı dostlarının isteğiyle Onur için birlikte konser düzenleyerek gelirini ailesine bağışlayacağız. Hatırasını yaşatacak, zorbalığın her zaman karşısında olacağız" ifadelerine yer verdi.

Meslektaşları 'istek şarkı' yüzünden öldürülen Onur Şener için sahneye çıkacaklar

HALUK LEVENT'TEN DESTEK

Öte yandan, sanatçı Haluk Levent de Kuruçeşme konserinden sağlanan geliri Onur Şener'in kızının eğitim masrafları için bağışlayacağını duyurdu.

Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu akşam Kuruçeşme Paraf Açık Hava’da konserim var. Bu konserden tarafıma düşen gelir müzisyen kardeşim Onur’un küçük kızının tüm eğitim masrafları için harcanacak" dedi.

Meslektaşları 'istek şarkı' yüzünden öldürülen Onur Şener için sahneye çıkacaklar

 OLAYIN GEÇMİŞİ


Olay, pazar gecesi 03.15 sıralarında Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir mekanda meydana geldi. İddialara göre, mekanda bulunan İlker K., Ali G., Semih S., Jale E ve Gözde G., müzisyen Onur Şener’den istek şarkıda bulundu. Müzisyen Şener'in ise şarkıyı bilmediğini söyleyerek, karaoke şeklinde söylediği iddia edildi. İlker K.'nin ise karaoke yapmadan şarkıyı söylemesini istediği, Şener'in ise "İşime karışma" dediği öğrenildi. Aralarında tartışma başladığı ve tartışmanın kavgaya dönüştüğü, çıkan kavga sonucunda maktulün belirtilen yerinden yaralandığı, şüpheli şahıslardan Ali G. ve Semih S.'nin el kısmından kesi şeklinde yaralandığı ve şahısların tedavileri için hastanelere sevk edildiği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırırken, sağlık ekipleri ise kavgada ağır yaralanan Şener'i hastaneye sevk etti. Şener, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Şener için Cebeci Asri Mezarlığında yer alan İsmet Oğultürk Camii'nde cenaze töreni gerçekleştirildi. Gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlanan Şener'in cansız bedeni, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Şener’in daha önce eşinden boşandığı eşinden 5 buçuk yaşında bir kız çocuğu öğrenildi.

Onur Şener'in ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden İlker K., Ali G., Semih S., tutuklandı. J.E. ve G.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

 

Meslektaşları 'istek şarkı' yüzünden öldürülen Onur Şener için sahneye çıkacaklar ile ilgili etiketler Konser cinayet onur şener
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.