Mescid-i Aksa'daki İsrail terörüne Emine Erdoğan'dan sert tepki!

Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'ya İsrail polisinin girerek, içerde namaz kılan cemaate ses bombasıyla saldırması sonucu 205 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da zulme sessiz kalmadı ve Twitter hesabından açıklama yaptı.

İşgal altındaki Doğu Kudüs'teki Mescid-i Aksa'da akşam ve yatsı namazını kılmak için toplanan Filistinlilere, İsrail polisi, kadın çocuk ayırt etmeden ses bombası ve plastik mermilerle saldırdı. 

 

205 KİŞİ YARALANDI

İsrail polisi tarafından yapılan müdahaleler sonucunda 205 kişinin yaralandığı öğrenilirken; bunlardan 88'inin Kudüs'teki hastanelere kaldırıldığı, diğerlerinin ise ayakta tedavi edildiği belirtildi.

 

EMİNE ERDOĞAN ZULME SESSİZ KALMADI

Yapılan saldırıyla ilgili olarak sosyal medya üzerinden tepki içerikli paylaşımlar da gelmeye devam ediyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, yapılan saldırıyı kınadığını belirten bir paylaşımda bulundu.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadelere yer verdi: "İsrail'in ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Müslümanların mabedine yapılan saygısızlık asla kabul edilemez. Filistinli kardeşlerimizin her zaman yanınızdayız. Yaralılara acil şifalar diliyorum."

Mescid-i Aksa'daki İsrail terörüne Emine Erdoğan'dan sert tepki! ile ilgili etiketler Filistin İsrail emine erfdoğan Mescid-i Aksa Camisi
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.