Meryem Uzerli'nin hayatta en çok korktuğu şeyi açıkladı!

Bir radyo programına konuk olan Meryem Uzerli, hem özel hayatıyla ilgili hem de yeni filmi Öteki Taraf ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Meryem Uzerli, "Hayatta en çok ölümden korkuyorum" dedi.

Öteki Taraf filmiyle beyaz perdede boy gösteren Meryem Uzerli, radyocu Adem Metan'ın konuğu oldu. Kızı Lara ile ilgili konuşan Uzerli, doğum yapmadan önce kendisini Allah’a karşı yakın hissettiğini ve dua yaptığını anlattı. Uzerli, şunları ifade etti:

8nj3ni21

2“Allah'a inandım. Lara sonrası bu inanç daha derine girdi, arttı. Bazı konularda daha duyarlı oldum. Gerçek korkuyu ve sevgiyi hissetmeye başladım. Hayatta en çok ölümden korkuyorum. Dua ederek inançla ilgili kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Biliyorum dünyada misafiriz. Kendimi bu yüzden ciddiye almıyorum. Küçücük insanım. Çocuğum olduğu için en büyük korkum, ona bir şey olması.

Sağlığını düşünüyorum. Kendi duygusal sistemimle ilgili yaşlanınca, bir süre içimizdeki var olanlarla karşılaşıyoruz. Orada karakter ve ruhsal anlamda gelişmeye çalışıyorum. Kendim için daha huzurlu ve mutlu yaşamak için düşünüyorum”

1bbb7167752f1328c2d62154ff692f12

Meryem Uzerli'nin hayatta en çok korktuğu şeyi açıkladı! ile ilgili etiketler film meryemuzerlı korku ötekitaraf
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.