Meryem Uzerli'den 'Dubaili Şeyh ile ilgili açıklama geldi.. !!!!

Oyuncu Meryem Uzerli, verdiği röportajda Dubaili şeyhle akşam yemeğine çıktığına ilişkin açıklamasının yanlış anlaşıldığını, akşam yemeğine başbaşa değil, Muhteşem Yüzyıl oyuncularıyla birlikte topluca gidildiğini ifade etti.

Oyuncu Meryem Uzerli, Cengiz Semercioğlu ile yaptığı röportajda, para karşılığı Dubaili bir şeyhle akşam yemeğine gittiğini ve aldığı bu parayı bağış yaptığını söylemişti...

m_1

Muhtesem Yüzyil sirasinda hem bizim dizimizi cok seven insanlari studyolarimizi gezdirdik hem de BIR KERE sonrasinda HEP BIRLIKTE Oyuncular olarak yemege gittik.

Onlardan aldigimiz Parayi da bagisladik. Durum bundan ibaret sanirim roportaj sirasinda tam bir aciklama yapamadim ve yalnis anlasildim.
Ben bir kadin olarak, bir Anne olarak ve profesyonel bir oyuncu olarak Simdi uzun seyahatten dönüp bunu aciklama geregi hissettim ❤ saygilar, sevgiler- "

Meryem Uzerli'den 'Dubaili Şeyh ile ilgili açıklama geldi.. !!!! ile ilgili etiketler meryemuzerlı arapşeyh
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.