Meryem Uzerli Sahalara Geri Dönüyor! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Sonra Yeni Diziye Başlıyor

Oyuncu Meryem Uzerli, bildiğiniz üzere bazı projelerden sonra Almanya’ya giderek herkesi şaşırttı. Yaşadığı tükenmişlik sendromundan sonra diziyi bırakıp Almanya’ya gitmesi ile beraber, daha sonra Türkiye’ye gelerek farklı yapımlarda rol almıştır.

İlk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakteri ile tanınan Meryem Uzerli, Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızıdır. Oyuncu Meryem Uzerli Almanya’da dünyaya gelmiş ve Türkiye’de Muhteşem Yüzyıl ile tanınmıştır.

 Özellikle, dizinin birçok ülkeye satılması ile beraber, oyuncu Meryem Uzerli dünya çapında da büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterine hayat veren Uzerli, bu diziden sonra farklı projelerde de rol almıştır.

Muhteşem Yüzyıl yapımından sonra, sinema ve dizi projelerinde rol alan oyuncu, tüm dünya çapında Hürrem karakteri ile de halen tanınmaya devam etmektedir.

Meryem Uzerli Sahalara Geri Dönüyor! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Sonra Yeni Diziye Başlıyor

 Almanya’ya Giderek Herkesi Şaşırtmıştı!

 Oyuncu Meryem Uzerli, bildiğiniz üzere bazı projelerden sonra Almanya’ya giderek herkesi şaşırttı. Yaşadığı tükenmişlik sendromundan sonra diziyi bırakıp Almanya’ya gitmesi ile beraber, daha sonra Türkiye’ye gelerek farklı yapımlarda rol almıştır. Özellikle o dönemlerde sevgilisi Can Ateşten bir kız çocuğu dünyaya getiren Uzerli, çocuğunun ismini Lara koydu. Daha sonra  Amerikalı sevgilisinden de Lily isimli bir çocuğu daha olmuştur.

 Meryem Uzerli Sahalara Geri Dönüyor! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Sonra Yeni Diziye Başlıyor - Resim : 2

Almanya’ya giderek herkesi şaşırtan ve daha sonra tekrar Türkiye’ye çeşitli projelerden kaynaklı olarak gelen Meryem Uzerli, hayranlarına en güzel müjdeyi de verdi! İşte bu müjde hakkında ki tüm detaylar ve bilgiler!

 

Meryem Uzerli Sahalara Geri Dönüş Yapıyor!

 Meryem Uzerli’yi diziler de görmek isteyen hayranlarına en güzel müjde geldi! Oyuncu Meryem Uzerli, en son Netflixde, Eylem Kaftan’ın yönetmen koltuğunda olduğu Kovan filminde rol almıştı. Daha sonra Yasak Elma dizisinde rol alacağı bir aralar söz konusu olmuştur. Fakat Yasak Elma  dizisinde oynamamıştır.

 Meryem Uzerli Sahalara Geri Dönüyor! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Sonra Yeni Diziye Başlıyor - Resim : 3

Ardından Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yapım şirketi ile anlaşarak, dizi de çok kısa bir süre oynamıştır. Şimdi ise hayranlarını çok ama çok mutlu edecek bir haber olan yeni dizisi ortaya çıktı! TV100 haberine göre oyuncu Meryem Uzerli, yeniden Eylem Kaftan’ın yönetmenliğini üstlendiği, Exxen dijital platformunda yer alacak olan bir dizide oynayacaktır.

 Ağustos sonu ve Eylül başı gibi çekimlere başlanılması planlanmaktadır. Diziye ise Meryem Uzerlinin küçüklüğünü canlandıracak 16-18 yaşlarında bir oyuncu aranıyor.

 

Meryem Uzerli Sahalara Geri Dönüyor! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Sonra Yeni Diziye Başlıyor ile ilgili etiketler Meryem Uzerli