Meryem Uzerli o aşkı kesin olarak bitirdi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide izlediğimiz Meryem Uzerli, ikinci kez bir araya geldiği sevgilisinden ayrılma kararı aldı.

Meryem Uzerli ile Alp Özcan'ın ilişkisi yine ayrılıkla sonuçlandı. Çift, barıştıktan 1.5 ay sonra yollarını kesin olarak ayırmaya karar verdi. Böylelikle Meryem Uzerli, kısa süre önce bir araya geldiği sevgilisiyle ikinci kez hayal kırıklığı yaşadı. Geçen ekimde ayrılan, birkaç ay sonra barışıp yeniden bir araya gelen ve basına mutluluk pozları veren çift, o çabaya rağmen yaşadıkları krizi aşmayı başaramadı.

asdfasasfasd
Geçen marttan beri birlikte olan Uzerli ve Özcan'ın iki hafta önce kesin olarak yollarını ayırdığı ortaya çıktı. Alp Özcan, geçtiğimiz günlerde Yeniköy'deki bir yalıda düzenlenen partiye de yalnız katılmış, o partide spiker Diyar Onat'la yakınlaştığı iddia edilmişti.

Meryem Uzerli o aşkı kesin olarak bitirdi! ile ilgili etiketler meryen uzerli Alp Özcan ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.