Meryem Uzerli Cannes'ı yakıp geçti!

Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katılan güzel oyuncu Meryem Uzerli, transparan elbisesinin ardından şimdi de derin yırtmacıyla olay yarattı.

Güzel oyuncu Meryem Uzerli 72. Cannes Film Festivali'nde boy göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün giydiği elbisenin transparan olması ve kalçasını göstermesiyle olay olan Uzerli, bu kez de derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli bir elbise giydi.

TRANSPARAN ELBİSE GİYMİŞTİ

 Açılış günü giydiği elbisesi ve transparan detayıyla dikkat çeken ve paylaşımı sonrası Hatice'ye benzetilen Uzerli 3'üncü gün de oldukça iddialı bir elbise giydi.

Meryem Uzerli Cannes'ı yakıp geçti!

YIRTMACIYLA GÖZ KAMAŞTIRDI

Rocketman filminin galası için kırmızı halıda yeniden boy gösteren Uzerli, kırmızı derin dekolteli bir elbise tercih etti. 3 gün de tercih ettiği kıyafetiyle dikkat çekip poz veren Uzerli takipçilerinden de tam not aldı.

Uzerli'nin önceki kıyafeti:

Meryem Uzerli Cannes'ı yakıp geçti! - Resim : 2

Meryem Uzerli Cannes'ı yakıp geçti! ile ilgili etiketler Meryem Uzerli Hatice Cannes Film Festivali
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.