Merve Şarapçıoğlu'nun görüntüleri hackerların işi çıktı!

Oyuncu Berk Oktay'ın eşi Merve Şarapçıoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaşılan 'Kovam beni dövdü' yazılı fotoğraf gündeme bomba gibi düşmüştü. O fotoğrafın estetik operasyondan sonra çekildiği ortaya çıktı.

Savaşçı dizisinin Kaan Bozok'u Berk Oktay'ın eşinin telefonu hacklendi. Sosyal medyaya önce, Merve Şarapçıoğlu'nun "Kocam beni dövdü" paylaşımı düştü. Daha sonra da ikilinin çıplak fotoğrafları yayınlandı.

ESTETİK SONRASI ÇEKİLEN FOTOĞRAF

İşin gerçeği daha sonra ortaya çıktı. Merve Şarapçıoğlu'nun telefonunun hacklendiği, Hackerlar tarafından fotoğrafların sosyal medyada yayınlandığı ortaya çıktı. İddia edilen dayak görüntüsü ise estetik operasyon sonra çekilen görüntü olduğu belirtildi.

MERVE ŞARAPÇIOĞLU AÇIKLAMA YAPTI

Merve Şarapçıoğlu konuyla ilgili ´Duymayan Kalmasın´a açıklamada bulundu. Şarapçıoğlu: "Maalesef talihsiz bir olay yaşadık ama neyse ki hallettik. Kim yada kimler yaptı bilmiyoruz. Berk de bende bilmiyorum çok fazla da konuşmak istemiyorum sonuçta hesabımı geri aldım. Eşimle de aramızda bir sorun yok."

Merve Şarapçıoğlu'nun görüntüleri hackerların işi çıktı! ile ilgili etiketler Merve Şarapçıoğlu Darp dayak Berk Oktay estetik fotoğraf Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.