Tesettürlü hali kısa sürdü!

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla adını duyuran Merve Sanay, geçtiğimiz günlerde kutsal topraklara gitmiş ve tesettüre girmişti. Sanay, Türkiye'ye dönmesinin ardından cesur paylaşımlar yapmaya devam etti.

Cesur pozlarıyla gündemden düşmeyen sosyetik güzel Merve Sanay, geçtiğimiz günlerde kutsal topraklara giderek tesettüre girip dekolteli fotoğraflarını kaldırmıştı. Sanay, İstanbul'a döndükten sonra Instagram'ını yine eski haline getirdi.

"İÇİMDEN GELDİ"

Sosyal medya fenomeni Merve Sanay, geçtiğimiz günlerde Medine'ye gitmişti. Sanay, tesettürlü haliyle herkesi şaşırtmıştı. Sanay ayrıca dekolteli cesur fotoğraflarını da Instagram'ında gizlemişti. Sanay gelen sorular üzerine bu durum için "İçimden geldi." yorumunu yapmıştı. Sanay Türkiye'ye döndükten sonra cesur fotoğraflarını tekrar yükledi.

Tesettürlü hali kısa sürdü!

"NE YAPTIĞIN BELLİ DEĞİL"

Takipçileri de Sanay'ın bu hareketine sessiz kalmadı. Sanay'ın bir takipçi durumla ilgili, "Ne yaptığın belli değil." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Keşke tesettürlü kalsaydın senin için üzülüyorum." yorumunu yaptı.

Tesettürlü hali kısa sürdü! - Resim : 2

Tesettürlü hali kısa sürdü! - Resim : 3

Tesettürlü hali kısa sürdü! ile ilgili etiketler Türkiye Instagram Merve Sanay
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.