Merve Özbey kimdir, kaç yaşında? Kızının ismi ne?

Ünlü şarkıcı Merve Özbey anne oldu. İlk çocuğunu kucağına alan şarkıcı Merve Özbey’in hayatını ve kızının ismini sizler için derledik.

Başarılı şarkıcı Merve Özbey geçtiğimiz akşam ilk çocuğunu dünyaya getirdi. Sevenlerinin merak ettiği ise Merve Özbey’in ilk çocuğuna hangi ismi koyduğu oldu. Doktorlar tarafından yapılan açıklamada sağlık durumlarının iyi olduğu söylenen Merve Özbey ve bebeği özel bir hastanede kalmaktadırlar. Merve Özbey’in hayatını merak edenler için Merve Özbey kimdir, kaç yaşında ve kızının ismine ne koydu araştırdık.

Merve Özbey’in kızının ismi ne?

Ünlü şarkıcı 2020'nin şubat ayında Kenan Koçak ile dünya evine girmişti. Üsküdar'da bulunan özel bir hastanede doğum yaptığı bilinen Merve Özbey ilk bebeklerini kucağına aldı. Çift, 47 cm ve 2.530 gram olarak dünyaya gelen kızlarına Elif Özüm adını verdiler.

Merve Özbey kimdir, kaç yaşında? Kızının ismi ne?

Merve Özbey kimdir, kaç yaşında?

Merve Özbey, 18 Temmuz 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir, aslen Erzurumlu olan sanatçı İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Türk Sanat Müziği eğitimi almıştır. Merve Özbey'i ilk keşfeden ünlü sanatçı Ebru Gündeş olmuştur.

Şarkıcı Utku'nun sahne aldığı bir kulüpte vokallik yapmakta olan Merve Özbey'i dinleyen Ebru Gündeş birkaç şarkı daha söylemesini rica etmiş ve ardından "Vokalim olmak ister misin?" diye sorduğu bilinmektedir. Bu teklifi kabul eden Merve Özbey ardından da Demet Akalın, Bengü, Özcan Deniz, Ferman Toprak, Utku ve Yaşar İpek gibi isimlere vokallik yapmıştır.

Merve Özbey kimdir, kaç yaşında? Kızının ismi ne?

Demet Akalın'ın albüm lansmanı sırasında solo performans sergilerken Erdem Kınay'la tanışan sanatçının hayatı değişecektir. Erdem Kınay, proje albüm yapacağını söyler ve Merve Özbey'e demo kaydı yapar. 2012 yılında Kınay'ın çıkardığı Proje albümünde "Duman" şarkısına eşlik etmesi onun daha büyük kitlelere ulaşmasını sağladı. Erdem Kınay ile yaptığı şarkılar ses getirdikten sonra ilk def kendi şarkısını çıkarmıştır.

Merve Özbey kimdir, kaç yaşında? Kızının ismi ne? ile ilgili etiketler Merve Özbey kimdir kaç yaşında kızının ismi ne eşi kim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.