Merve Oflaz'ın zor anları! Otomatik kapıya sıkıştı

Katıldığı Survivor yarışmasıyla ünlenen Merve Oflaz, önceki gün Etiler’de nikah masasına oturacağı iddia edilen Allan Hakko ile görüntülendi. Baş başa romantik bir yemek yiyen çiften Merve Oflaz, Akmerkez’e girişte oldukça zor anlar yaşadı.

Yaklaşık bir senedir Jeff-Carole Hakko çiftinin oğlu Allan Hakko ile aşk yaşayan Merve Oflaz önceki gün Etiler’de bir mekanda yemek yediler. Her zaman gözlerden uzak takılan çift ne kadar göz önünde bulunmamaya özen gösterse de zaman zaman magazin gündeminde yer almaktan kaçamıyorlar.

Merve Oflaz'ın zor anları! Otomatik kapıya sıkıştı

Allan Hakko ile nikah masasına oturacağı iddia edilen Merve Oflaz’ın Akmerkez’deki bir alışveriş merkezinin girişindeki zor anları kameraya yansırken oyuncu, "Yılbaşı alışverişine mi çıktınız?" sorusuna, "Fiyatlar çok pahalı, alışveriş yapmıyoruz" yanıtını verdi.

Merve Oflaz'ın zor anları! Otomatik kapıya sıkıştı

Kameralardan bir ara rahatsız olan Allan Hakko, sevgilisini bırakarak AVM'nin giriş kapısından içeriye girmek yerine çıkış kapısından girmeye çalışınca oldukça zorlandı ancak sevgilisi Merve Oflaz o kadar başarılı olamadı. Otomatik kapıya sıkışan Oflaz’ın o anları kameralara takıldı.

Merve Oflaz'ın zor anları! Otomatik kapıya sıkıştı ile ilgili etiketler Merve Oflaz Allan Hakko
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.